Diensten 2020

 


Internet Search

Gedurende een maximale periode van 2 maanden werven en selecteren wij kandidaten via het internet.

  • CV Search in Nationale Vacaturebank, Intermediair, Tweakers IT Banen, Monsterboard, Indeed, Linkedin en Werk.nl
  • Vacatureplaatsing op I-recruiting, Nationale Vacaturebank en/of Monsterboard, Indeed, Werk.nl
  • Delen vacature op LinkedIn, Facebook & Twitter
  • Selectie op basis van cv
  • Telefonisch interview met geschikte kandidaten
  • U ontvangt iedere week een update met kandidatenoverzicht

Meer informatie.

 

Agile Search

Gedurende een periode van maximaal 3 maanden werven en selecteren wij kandidaten via het internet (zie Internet Search) door een intensieve samenwerking met de vacaturehouder met als doel de latent zoekende kandidaat gezamenlijk te verleiden. Deze nóg persoonlijkere aanpak is met name geschikt voor moeilijk invulbare vacatures. Meer informatie.

 

Online Recruiter

Een toegewijde recruiter die u voor een maximaal aantal afgesproken uren flexibel kan inzetten ter ondersteuning van uw wervingsproces inclusief vacatureplaatsing(en). Al onze beschikbare diensten kunnen hiervoor worden ingezet. De recruiter heeft toegang tot de grootste cv-databases van Nederland. U kiest een bundel tegen een vaste fee waar u, voor een maximale periode van 1 jaar, flexibel gebruik van kunt maken. Uiteraard ontvangt u volledige transparantie in wat wij wanneer voor u gedaan hebben, inclusief een overzicht van alle kandidaten.. Meer informatie.


Quick Search

Binnen 5 dagen een advies van de recruiter op basis van een analyse van het real-time arbeidsaanbod op basis van het functieprofiel. Dit advies wordt vergezeld van een aantal anonieme CV’s die gevonden zijn op basis van het functieprofiel. Doel van de Quick Search is om inzichtelijk te maken wat de haalbaarheid is van een eventuele wervingsopdracht.

 

Vacaturetekst

Onze recruiter helpt u met het vaststellen van het profiel en het maken van een wervende vacaturetekst die geschikt is om te plaatsen als vacature en te sturen naar geïnteresseerde kandidaten.

 

Referentie Check

Weet u wie u wilt aannemen dan adviseren wij een referentiecheck die we uiteraard voor u kunnen verzorgen. Wij nemen contact op met de door de kandidaten voorgedragen referenten en zullen deze bevragen op de benodigde competenties.

 

Assessment – Profile Dynamics®

Profile Dynamics is een krachtig instrument om motivatie en voorkeursgedrag inzichtelijk te maken en omvat sterktes en valkuilen en voorkeuren op bijvoorbeeld het gebied van functie en taken, samenwerking, verandering, leiderschap en Deze analyse laat zien waar mensen goed in zijn, maar ook wat beslist niet bij ze past. De uitslag omvat een uitgebreid rapport met een ‘op het lijf geschreven’ uitleg van het profiel.

 

Assessment – TMA

De TMA Talentenanalyse brengt 22 drijfveren, 53 competenties en 44 talenten in kaart. De Talentenanalyse is positief, niet veroordelend en biedt alle inzicht in talenten en beste carrièremogelijkheden. Daarbij geeft het inzicht op welke werkgebieden een persoon het meest gemotiveerd en talentvol kan functioneren, de leer- ontwikkelstijl en de aanleg voor de 53 competenties.Loyaliteitskorting

Wij streven altijd naar een lange termijn samenwerking waarbij we ons als een verlengstuk van de organisatie zien waarvoor wij kandidaten werven. Wij vinden het vanzelfsprekend om opdrachtgevers die voor ons blijven kiezen te belonen in de vorm van een korting op de diensten Internet & Agile Search.


Wij staan voor u klaar! Heeft u ondersteuning nodig bij het invullen van een vacature?

Stuur ons een bericht en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op! Of bel ons op 0318-651535.