Header_diensten

Internetwerving

 

U zoekt nieuwe medewerkers?

Bent u werkgever en op zoek naar een methode om uw vacatures snel, goed en voordelig in te vullen dan biedt I-recruiting de oplossing. Onze dienstverlening bieden wij aan tegen een vaste lage fee. Hier treft u een overzicht van onze diensten.


Enthousiast vakkundig team

Wij helpen met ons enthousiaste team van ervaren recruiters organisaties met het werven van personeel. Door u direct te ondersteunen met het zoeken naar geschikte kandidaten of door het aanbieden van tools om u zelf in staat te stellen nieuwe medewerkers te vinden. Wie een traditionele sollicitatieprocedure opzet en een advertentie in een dagblad plaatst of enkel op een carrièresite, moet maar afwachten of er geschikte kandidaten reageren. Meer over ons.


Proactief

I-recruiting benadert de markt proactief. Internet leent zich daar bij uitstek voor. Via CV’s op carrièresites maar ook via social media als LinkedIn, Facebook en Twitter maken we een gerichte zoektocht op basis van de criteria waaraan úw kandidaat moet voldoen. De snelbewegende arbeidsmarkt vraagt om een proactieve houding richting kandidaten maar ook in de ontwikkeling van onze diensten. Per 1 januari 2018 brengen wij dan ook een nieuwe dienst op de markt: Agile Search


Vacature?

Heeft u een vacature of verwacht u er 1 op korte termijn dan plannen we graag een gesprek met u om onze dienstverlening toe te lichten. Hier treft u onze contactgegevens.