Header_referenties

Referenties:

 


Monuta

“I-recruiting heeft zich snel en flexibel aangepast aan de werk en communicatieprocessen van Monuta en is daarmee sinds 2017 een effectieve partij in het vinden en selecteren van nieuwe medewerkers. Hun resultaatgerichte werkwijze en transparante, vlotte manier van communiceren met zowel ons als de betrokken kandidaten zorgt voor een prettige samenwerking.”


Ed Vervoort – Director Human Resources Benelux – Smurfit Kappa Benelux 

“I-recruiting begrijpt de benodigde dynamiek binnen onze organisatie en denkt in oplossingen”


Peggy Laurs – Hoofd Crewplanning & Facilities – Transavia

“De manier van werken spreekt mij erg aan, omdat deze past bij de waarden waar wij voor staan. Hun benadering naar kandidaten is vriendelijk, zij zijn heel transparant en professioneel, komen met goede kandidaten en komen hun afspraken na. Het concept is laagdrempelig. ”


Dick Cluistra – Operational Director – Eestairs

“Bedankt voor jullie inzet, fijn dat jullie de gemaakte afspraken nakomen en ons steeds goed op de hoogte houden van de voortgang.”


Markus Travaille – Owner – EgaliT

“De kandidaten die wij zoeken zijn zeer schaars én zeer gewild door vele recruiters en bedrijven. Door de vakkennis van I-recruiting op het gebied van zoeken en werven van kandidaten te combineren met onze IT-kennis- en achtergrond hebben we mee kunnen helpen in de ontwikkeling van de nieuwe dienst “Agile Search”. De werkwijze van I-recruiting sluit aan bij onze wensen, we weten, door de transparante manier van werken, precies welke inspanning er wordt geleverd. Het aanpassingsvermogen van de recruiter aan onze behoefte leidde tot het best mogelijke resultaat. De reacties van de door I-recruiting benaderde kandidaten waren veelal zeer positief.”


Heimen Quik – Owner – Pre-Motion 

“I-Recruiting helpt ons sinds een aantal jaar bij de (eerste) selectie van nieuwe medewerkers. Deze samenwerking bevalt ons uitstekend! Ze werken erg efficiënt en nemen ons veel (tijdrovend) werk uit handen. I-Recruiting geeft tips voor passende, aantrekkelijke vacatures en voert telefonisch de eerste gesprekken met kandidaten. Wij worden constant op de hoogte gehouden van nieuw binnengekomen sollicitaties, proactief benaderde “high potentials” en de gevoerde intakegesprekken.”


Godfried Biemans – P&O Manager – ESA bv, member of the VanDrie Group

“I-recruiting helpt ons regelmatig bij het vinden van de juiste kandidaat. Hun werkwijze kenmerkt zich door betrokkenheid, transparantie en een prima prijs-/kwaliteitverhouding.”


Marjolein van Eck – HR Manager – Johnson & Johnson Consumer BV

“Mirjam’s organisation I-recruiting has delivered fine work for Johnson & Johnson Consumer in recruiting sales people. She understands what we’re looking for, knows to find the right people, asks the right questions and gives a weekly, structured feedback. She was able to meet our tailor made requests. Working with I-recruiting gives us a great result against low costs. Moreover, Mirjam herself is a nice, open and sales driven person, which makes it very pleasant to work with her company”


Kees Staats – Reich Benelux

“Een jonge dynamische club. ‘Vatten de koe bij de horens’, houden je als opdrachtgever goed en regelmatig op de hoogte van de vorderingen. Maken gebruik van een gedegen profielanalyse om competenties voor de functie in beeld te brengen, en in de latere fase de intrinsieke drijfveren van de geworven persoon te presenteren”


Eric van der Veen – Aureus Improma BV

“Mirjam en haar collega’s bieden een normale dienst op een bijzondere wijze. Het verschil met I-recruiting en overige recruitmentbureau’s voor mij is, dat I-recruiting de intakegesprekken telefonisch afhandelt in plaats van face-to-face. Dit face-to-face gesprek dat overige recruitmentbureaus voeren met potentiele kandidaten, kost omgerekend al snel vele duizenden euro’s voor ons als klanten. Met andere woorden: ik ken geen recruitmentbureaus die ook maar in de buurt van de prijs-kwaliteit verhouding komen van die van I-recruiting”


Alejandra Ferrari – HRM Manager – Xtandit BV

“Afgelopen jaar hadden wij als organisatie ambitieuze groeidoelstellingen geformuleerd. Als gevolg daarvan moest het personeelsbestand met 20% groeien. Een lastige uitdaging zeker gezien de krapte op de arbeidsmarkt. Hoewel met moeite, lukte het ons een deel van de groei te realiseren via allerlei W&S bureaus. Echter voor bepaalde functies, met meer eisen op het gebied van kennis en ervaring, lukte het ons niet de geschikte kandidaten te vinden. In het najaar zijn wij in contact gekomen met I-recruiting. Het concept sprak ons aan, het was in ieder geval iets anders en wij besloten het een kans te geven. Wat ons al gelijk een goed gevoel gaf, was de manier van communiceren; korte lijnen en duidelijke overzichten van de uitgevoerde acties. Wij hadden in ieder geval het gevoel dat er werk werd gemaakt van onze opdracht. Binnen twee maanden hadden wij een aantal goede CV’s ontvangen en waren goede kandidaten op gesprek geweest. Alle op dat moment nog openstaande vacatures werden ingevuld. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de geleverde prestaties en niet geheel onbelangrijk, ook over de prijs. I-recruiting rekenen wij tot een vaste en betrouwbare partner die wij met name, maar niet alleen, zullen blijven inzetten bij de werving van kandidaten met een bijzonder profiel”


Karel Verbeek – Owner – Four Oaks BV

“I-recruiting heeft uitstekend geanticipeerd op de vraag naar een voor ons geschikte accountmanager. In zeer korte tijd had ze een uitermate goed kandidaat gevonden. Door goed te luisteren naar de vraag en gedegen kennis van de markt wist ze op uitstekende wijze een ‘matchmaker’ te zijn”


Wat vinden kandidaten van onze dienstverlening:

 

  • Bedankt! dat je me ergens hebt opgeduikeld haha 🙂 Nee, serieus, bedankt voor de match en de ondersteuning enzo. Prettig, en dat heb ik weleens anders gezien. Top, dankjewel!
  • Nogmaals bedankt, ook voor het vertrouwen in mij, en in mijn geringe ervaring. Is het misschien mogelijk dat ik ergens een review achter laat?
  • Bedankt voor het daadwerkelijk lezen van mijn profiel!
  • Fijn je gesproken te hebben en hulde voor je speurwerk, ik vind het leuk dat je me gevonden hebt.
  • Goedemorgen Nicole, Bedankt voor je bericht en de interesse. Een persoonlijk bericht zie ik niet veel op LinkedIn!
  • Beste Dorien, Bedankt voor je mail. Menig recruiter en HR afdeling kan een voorbeeld aan jou nemen v.w.b. de communicatie! Compliment! Voor jou ook fijne feestdagen en laten we gaan voor een mooi begin van 2020

  • Hallo Dorien, ja klopt ik ben nog steeds werkzaam en het gaat super. Ze zijn helemaal tevreden met mij en ik met hun, dus jullie hebben een goede keuze gemaakt toen :). Ik heb zelfs prijzen gewonnen binnen mijn eerste jaar bij Smurfit kappa. Benelux goud voor innovatie en bij Smurfit kappa Europa brons! En meerdere malen genomineerd dus ben heel blij met deze werkgever. Ik zit hier helemaal op mijn plek!