Header_missie_Visie

Missie

Het is onze missie een duurzame bijdrage te leveren aan de ambitie van onze opdrachtgevers door ze te ondersteunen in het vinden van de juiste nieuwe medewerkers. Wij streven naar een langdurig samenwerkingsverband waarin onze recruiters trots zijn om voor uw organisatie kandidaten te mogen werven. Door continue te ontwikkelen maakt ons vakmanschap sinds 2002 blijvend het verschil voor veel van onze opdrachtgevers.


Visie

 

Personeelswerving is een marketingvraagstuk en geen inkoopvraagstuk

Goede medewerkers kiezen (het liefst zelf) bij welke organisatie zij willen werken, waardoor organisaties genoodzaakt zijn om te concurreren op de arbeidsmarkt. Door de transparantie van de arbeidsmarkt is personeelswerving een marketingvraagstuk geworden. Het draait immers om mensen. Competente medewerkers realiseren resultaten en zorgen voor onderscheid tussen concurrenten. Wie kan zich dan veroorloven af te wachten of de juiste mensen de weg naar uw organisatie weten te vinden? Het vermarkten van de organisatie als aantrekkelijke werkgever, het targetten van geschikte nieuwe medewerkers en ze pro-actief benaderen is marketing. Nog te vaak wordt personeelswerving als inkoopvraagstuk gezien. Je plaatst advertenties in de schrijvende media of op het internet met de eisen waaraan een kandidaat zou moeten voldoen en hoopt dat de juiste kandidaat reageert. visie

De arbeidsmarkt is een markt die om een proactieve benadering vraagt

Personeelswerving moet gezien worden als een marketingvraagstuk. De arbeidsmarkt is een markt die om een proactieve benadering vraagt. Net als in uw afzetmarkt. Juist in een economische situatie waarin de concurrentie groot is, is het van groot belang dat organisaties de juiste mensen aantrekken. Een proactieve benadering is mogelijk door de CV-databanken die zich op het internet bevinden. Bedrijven zijn in staat zelf kandidaten te benaderen. Dit betekent dat uitsluitend de kandidaten met de beste specificaties worden geselecteerd voor een gesprek over de betreffende functie. Door de arbeidsmarkt proactief te benaderen voorkom je de rompslomp van screening en afwijzing van kandidaten die geenszins overeenkomen met het gestelde profiel.

Schieten met scherp in plaats van met hagel

I-recruiting speelt in op de mogelijkheid en wenselijkheid om de werving in eigen hand te nemen en de arbeidsmarkt proactief te benaderen. Wij bieden een recruiting-service aan waarbij ervaren recruiters uit naam van de opdrachtgever zelf de juiste mensen vindt en een gesprek met hen aangaat over een vacature. Geen massa-communicatie meer, maar één op één. Schieten met scherp in plaats van met hagel. De recruiters van I-recruiting hebben middels de abonnementen op de verschillende CV-databanken op het internet toegang tot miljoenen kandidaten. Door actief te zoeken zijn zij in staat om in een zeer korte periode beschikbare, geïnteresseerde en gekwalificeerde kandidaten aan te trekken. Als het ware zijn het uw recruiters voor de duur van de opdracht, met toegang tot een omvangrijk deel van de arbeidsmarkt. Door de effectiviteit van deze methode betaalt u minder dan bij traditionele werving- en selectiebureaus én betaalt u hetzelfde lage bedrage voor de werving van een CFO als voor een machine operator. Meer weten over onze diensten of direct contact zodat u ook een overzicht krijgt van onze tarieven?