Overzicht van onze diensten


Quick Search

Binnen 5 dagen een advies van de recruiter op basis van een analyse van het real-time arbeidsaanbod op basis van het functieprofiel. Dit advies wordt vergezeld van een aantal anonieme CV’s die gevonden zijn op basis van het functieprofiel. Doel van de Quick Search is om inzichtelijk te maken wat de haalbaarheid is van een eventuele wervingsopdracht.


Vacaturetekst

Onze recruiter helpt u met het vaststellen van het profiel en het maken van een wervende vacaturetekst die geschikt is om te plaatsen als vacature en te sturen naar geïnteresseerde kandidaten.


Internet Search

Gedurende een maximale periode (meestal 2 maanden) werven wij kandidaten via internet. Deze vinden wij in de databases van verschillende Jobboards (o.a. Nationale Vacaturebank) en via Social Media (o.a. LinkedIn) waar wij over de benodigde licenties beschikken. Naast het proactief werven van (latent) zoekende kandidaten plaatsen we de vacature, indien gewenst, ook op onze eigen website en de diverse Jobboards. Daarnaast verspreiden we de vacature via ons Social Media netwerk.

Zowel ontvangen sollicitaties als proactief benaderde kandidaten worden geselecteerd op basis van het CV. Bij geschiktheid wordt in een telefonisch of skype interview een presentatie gegeven van onze opdrachtgever en de betreffende openstaande functie en wordt inhoudelijk met de kandidaat over zijn/haar profiel gesproken. Meer informatie.


Agile Search

In nauwe samenwerking met onze opdrachtgever is deze dienst geschikt voor de moeilijk invulbare vacatures. De functiegroepen met een grote krapte op de arbeidsmarkt vragen om een nieuwe, nóg persoonlijkere aanpak en is met name geschikt voor IT-gerelateerde functies.

Na een testperiode is deze dienst per 1-1-2018 beschikbaar voor al onze opdrachtgevers. Meer informatie.


Online Recruiter

Een toegewijde recruiter die u voor een maximaal aantal afgesproken uren flexibel kan inzetten ter ondersteuning van uw wervingsproces. Al onze beschikbare diensten kunnen hiervoor worden ingezet. U kiest een bundel tegen een vaste fee waar u, voor een maximale periode van 1 jaar, flexibel gebruik van kunt maken. Uiteraard ontvangt u volledige transparantie in wat wij wanneer voor u gedaan hebben, inclusief een overzicht van alle kandidaten. Meer informatie.


Selectie Interview

De eerste face to face selectiegesprekken kunt u in alle vertrouwen uit handen geven aan onze professionals. Op basis van de STAR-methodiek zullen wij een gesprek van zo’n 60 minuten voeren met de geselecteerde kandidaat. U ontvangt een volledig verslag van dit gesprek met een advies om de kandidaat af te wijzen, of uit te nodigen voor een 2e gesprek bij uw organisatie. De gesprekken kunnen zowel op een door ons gekozen locatie (tegen meerprijs) of bij uw organisatie plaatsvinden.


Referentie Check

Weet u wie u wilt aannemen dan adviseren wij een referentiecheck die we uiteraard voor u kunnen verzorgen. Wij nemen contact op met de door de kandidaten voorgedragen referenten en zullen deze bevragen op de benodigde competenties.


Assessment – Profile Dynamics®

Profile Dynamics is een krachtig instrument om motivatie en voorkeursgedrag inzichtelijk te maken en omvat sterktes en valkuilen en voorkeuren op bijvoorbeeld het gebied van functie en taken, samenwerking, verandering, leiderschap en  Deze analyse laat zien waar mensen goed in zijn, maar ook wat beslist niet bij ze past. De uitslag omvat een uitgebreid rapport met een ‘op het lijf geschreven’ uitleg van het profiel.


Loyaliteitskorting

Wij streven altijd naar een lange termijn samenwerking waarbij we ons als een verlengstuk van de organisatie zien waarvoor wij kandidaten werven. Wij vinden het vanzelfsprekend om opdrachtgevers die voor ons blijven kiezen te belonen in de vorm van een korting op de diensten Internet & Agile Search.

  • 5 % korting voor opdrachtgevers die in het voorgaande jaar een of meerdere opdrachten hebben geplaatst
  • 10% korting voor opdrachtgevers met een exclusieve samenwerkingsovereenkomst gedurende minimaal 1 jaar

Tarieven

Benieuwd naar onze vaste lage tarieven? Stuur ons een bericht en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!