Online kandidaten vinden

U zoekt nieuwe medewerkers?

Bent u werkgever en op zoek naar een methode om uw vacatures snel, goed en voordelig in te vullen dan biedt I-recruiting de oplossing. Onze dienstverlening bieden wij aan tegen een vaste lage fee.

Enthousiast team

Wij helpen met ons enthousiaste team van ervaren recruiters organisaties met het werven van personeel. Door u direct te ondersteunen met het zoeken naar geschikte kandidaten of door het aanbieden van tools om u zelf in staat te stellen nieuwe medewerkers te vinden. Wie een traditionele sollicitatieprocedure opzet en een advertentie in een dagblad plaatst of enkel op een carrièresite, moet maar afwachten of er geschikte kandidaten reageren.

Proactief

I-recruiting benadert de markt proactief. Internet leent zich daar bij uitstek voor. Via CV’s op carrièresites maar ook via social media als LinkedIn, Facebook en Twitter maken we een gerichte zoektocht op basis van de criteria waaraan úw kandidaat moet voldoen.

Vacature?

Heeft u een vacature of verwacht u er 1 op korte termijn dan plannen we graag een gesprek met u om onze dienstverlening toe te lichten. Hier treft u onze contactgegevens.