Referenties

Heimen Quik – Pre-Motion 

“I-Recruiting helpt ons sinds een aantal jaar bij de (eerste) selectie van nieuwe medewerkers. Deze samenwerking bevalt ons uitstekend! Ze werken erg efficiënt en nemen ons veel (tijdrovend) werk uit handen. I-Recruiting geeft tips voor passende, aantrekkelijke vacatures en voert telefonisch de eerste gesprekken met kandidaten. Wij worden constant op de hoogte gehouden van nieuw binnengekomen sollicitaties, proactief benaderde “high potentials” en de gevoerde intakegesprekken.”


Marjolein van Eck – HR Manager Johnson & Johnson Consumer BV

“Mirjam’s organisation I-recruiting has delivered fine work for Johnson & Johnson Consumer in recruiting sales people. She understands what we’re looking for, knows to find the right people, asks the right questions and gives a weekly, structured feedback. She was able to meet our tailor made requests. Working with I-recruiting gives us a great result against low costs. Moreover, Mirjam herself is a nice, open and sales driven person, which makes it very pleasant to work with her company”


Kees Staats – Reich Benelux

“Een jonge dynamische club. ‘Vatten de koe bij de horens’, houden je als opdrachtgever goed en regelmatig op de hoogte van de vorderingen. Maken gebruik van een gedegen profielanalyse om competenties voor de functie in beeld te brengen, en in de latere fase de intrinsieke drijfveren van de geworven persoon te presenteren”

Eric van der Veen – Aureus Improma BV

“Mirjam en haar collega’s bieden een normale dienst op een bijzondere wijze. Het verschil met I-recruiting en overige recruitmentbureau’s voor mij is, dat I-recruiting de intakegesprekken telefonisch afhandelt in plaats van face-to-face. Dit face-to-face gesprek dat overige recruitmentbureaus voeren met potentiele kandidaten, kost omgerekend al snel vele duizenden euro’s voor ons als klanten. Met andere woorden: ik ken geen recruitmentbureaus die ook maar in de buurt van de prijs-kwaliteit verhouding komen van die van I-recruiting”


Alejandra Ferrari – HRM Manager Xtandit BV

“Voor het jaar 2008 hadden wij als organisatie ambitieuze groeidoelstellingen geformuleerd. Als gevolg daarvan moest het personeelsbestand met 20% groeien. Een lastige uitdaging zeker gezien de krapte op de arbeidsmarkt. Hoewel met moeite, lukte het ons een deel van de groei te realiseren via allerlei W&S bureaus. Echter voor bepaalde functies, met meer eisen op het gebied van kennis en ervaring, lukte het ons niet de geschikte kandidaten te vinden. In het najaar van 2008 zijn wij in contact gekomen met I-recruiting. Het concept sprak ons aan, het was in ieder geval iets anders en wij besloten het een kans te geven. Wat ons al gelijk een goed gevoel gaf, was de manier van communiceren; korte lijnen en duidelijke overzichten van de uitgevoerde acties. Wij hadden in ieder geval het gevoel dat er werk werd gemaakt van onze opdracht. Binnen twee maanden hadden wij een aantal goede CV’s ontvangen en waren goede kandidaten op gesprek geweest. Alle op dat moment nog openstaande vacatures werden ingevuld. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de geleverde prestaties en niet geheel onbelangrijk, ook over de prijs. I-recruiting rekenen wij tot een vaste en betrouwbare partner die wij met name, maar niet alleen, zullen blijven inzetten bij de werving van kandidaten met een bijzonder profiel”


Karel Verbeek – Four Oaks BV

“I-recruiting heeft uitstekend geanticipeerd op de vraag naar een voor ons geschikte accountmanager. In zeer korte tijd had ze een uitermate goed kandidaat gevonden. Door goed te luisteren naar de vraag en gedegen kennis van de markt wist ze op uitstekende wijze een ‘matchmaker’ te zijn”


Quotes van kandidaten

  • Bedankt! dat je me ergens hebt opgeduikeld haha 🙂 Nee, serieus, bedankt voor de match en de ondersteuning enzo. Prettig, en dat heb ik weleens anders gezien. Top, dankjewel!
  • Nogmaals bedankt, ook voor het vertrouwen om mij toch ondanks mijn geringe ervaring. Is het misschien mogelijk dat ik ergens een review achter laat?
  • Bedankt voor het daadwerkelijk lezen van mijn profiel!
  • Fijn je gesproken te hebben en hulde voor je speurwerk, ik vind het leuk dat je me gevonden hebt.
  • Goedemorgen Nicole, Bedankt voor je bericht en de interesse. Een persoonlijk bericht zie ik niet veel op LinkedIn!