Over Mirjam

I-recruiting is mijn uit de hand gelopen afstudeeropdracht. In 2002 beantwoordde ik de vraag voor welke functiegroepen het internet een medium zou kunnen zijn om mensen proactief te kunnen werven.

Het resultaat was een business plan en met mijn toenmalige vennoot heb ik me begin 2003 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In de eerste jaren werd dit beloond met een paar prachtige ondernemersprijzen zowel lokaal, regionaal als landelijk. Vanuit mijn garage is het bedrijf verder gegroeid en inmiddels zitten we op een heerlijke locatie op de Kelvinstraat met veel licht en flexibele werkplekken voor onze recruiters.

 

Waarbij ik in 2003 nog heel vaak te horen gekregen dat er wel echt iets mis moest zijn met een kandidaat die een cv op het internet achterlaat is het nu andersom en worden we achterdochtig als er niks over iemand te vinden is.

 

Het mooiste van het wervingsvak is dat je andere bedrijven kunt meehelpen met bouwen, we mensen zoeken én vinden die bijdragen aan de ambities van onze opdrachtgevers. Het resultaat is heel bevredigend omdat we altijd 2 partijen blij maken, onze opdrachtgever én de kandidaat. En zelfs na zoveel jaren is het altijd weer een feestje als het ons team gelukt is om iemand te plaatsen en hangen we virtueel altijd de slingers op.

 

Naast het ondernemerschap woon ik in het prachtige groene Ede, ben ik moeder van een tweeling (jongens, 2007), bestuurlijk actief o.a. als co-founder van Stichting ONL voor Ondernemers (de stem van ondernemers laten klinken waar de beslissingen genomen worden, met name in politiek Den Haag), voorzitter van Stichting Ede Marketing (Ede, de dorpen en het buitengebied duidelijker positioneren en de zichtbaarheid vergroten).

 

Meer weten?

image
Mirjam Bink
Directeur / Eigenaar