Over Elise

Ik ben Elise van den Broek-Weg, 41 jaar oud, gelukkig getrouwd en moeder van 3 energieke kinderen.
Toen ik klaar was met mijn studie ben ik de uitzendbranche ingestapt, begonnen bij een klein bureau en geëindigd bij een grote speler als Tempo Team. Ik heb hier verschillende functies uitgevoerd, zoals Intercedent, Accountspecialist en Senior Consultant.
Na mijn werk binnen de uitzendbranche heb ik de stap gemaakt richting de creatieve kant als Marketing verantwoordelijk bij Sportfondsen Wageningen en Projectmanager bij een Communicatie/ Reclame Studio. Banen waar ik mezelf heb kunnen ontwikkelen en mijn creatieve werkplezier kon toepassen.
Nu 2,5 jaar werkzaam bij I-recruiting, een Edes bedrijf met veel passie om een juiste match te maken tussen werkgever en werknemer. Per vacature is het elke keer weer een mooie uitdaging om de juiste kandidaat via het net op de sporen. Ook hierin moet je creatief zijn en je mensenkennis kunnen toepassen! En wat is het al vaak gelukt om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen, elke keer geeft dat weer een boost voor je werk!
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om uit eten te gaan of een leuk bordspel te spelen met vrienden. In ons nieuwe huis in Ede Oost wonen we vlak naast de hei, dus het lijkt me heerlijk om het hardlopen weer op te pakken en rondes te maken door het bos.

Meer weten?

image
Elise van den Broek
Senior Recruiter