Over Dorien

Als echte oudgediende ben ik al sinds mei 2004 werkzaam bij I-recruiting.

Tijdens en na het afronden van mijn HEAO studie CE heb ik verschillende banen gehad. Ik ben begonnen bij een klein automatiseringsbedrijf en heb daarna jaren als intercedente bij Randstad in Utrecht gewerkt. En daarna bijna 7 jaar bij een papier groothandel in Culemborg op de afdeling Marketing.

Door de verhuizing naar Voorthuizen en 3 kleine kinderen was het niet meer haalbaar om in Culemborg te blijven werken.

I-recruiting kwam op mijn pad! Begin 2004 stond er in de Telegraaf een stukje over I-recruiting. Mirjam Bink had de Young Business Award gewonnen en was op zoek naar haar eerste medewerker. Het thuiswerken in combinatie met 3 kleine kinderen leek me ideaal!

Het is nu 2019 en ik werk nog steeds met veel plezier bij I-recruiting. In die 15 jaar heb ik het bedrijf zien groeien en de wervingsmethoden zien veranderen.
I-recruiting is een professioneel bedrijf geworden met veel tevreden klanten en kandidaten. En niet te vergeten: leuke collega’s!

Door het flexibel werken is het goed te combineren met mijn gezin.

Ik ben altijd sportfanaat geweest, vooral de balsporten hebben mijn interesse. Sinds mijn 7e jaar hockey ik en dat doe ik nog steeds . Ook heb ik een paar jaar geleden mijn GVB gehaald. En in mijn jeugd en tot een paar jaar geleden heb ik ook getennist. Bewegen dus naast het “thuiszitten”!

Meer weten?

image
Dorien de Jong
Senior Recruiter